Castellano | Català | English
GESTIÓ INTEGRAL D'OBRES

 

A.G.O. ACONDICIONAMENT GENERAL D'OFICINES

A.G.O és una empresa constructora enfocada a la Gestió Integral d'Obres i Projectes, i orientada a la satisfacció global de les necessitats dels nostres clients, oferint l'assessorament i les solucions més adequades en totes i cadascuna de les fases del projecte, des de la concepció i disseny, fins la gestió i execució integral de l'obra, oferint els avantatges de tractar el seu projecte íntegrament amb un únic interlocutor.

 

Des de l'origen de l' empresa, la nostra vocació de servei i compromís amb la qualitat han estat els pilars sobre els quals a A.G.O. hem construït la relació amb els nostres clients, i amb aquests valors ens hem fet creditors del seu reconeixement.

 

A.G.O. està format per un equip humà de 25 professionals, entre els que comptem amb Arquitectes Superiors, Arquitectes Tècnics, Arquitectes d'Interiors i Interioristes; a més, comptem amb experts professionals: electricistes, instal·ladors, especialistes en xarxes informàtiques, especialistes en climatització, paletes, pintors, especialistes en envans secs i falsos sostres, etc.

 

 

 

 

 

 

 

NIF: B-60312055
Registre Mercantil de Barcelona, Foli 124, Volum 25.688, Full nº B 93.038, Inscripció 1ª.
Blog en Wordpress Facebook Twitter Flickr Pinterest     Atenció al client: 902 103 254  |  e-mail: info@ago-construcciones.com    
A.G.O. Construcciones: Gestió integral de projectes. Reforma d'oficines, naus industrials, locals comercials, òptiques i farmàcies.    
Empresa especialitzada en reformes i construccions a Madrid, Barcelona i Sevilla: arquitectura, interiorisme, instal·lacions, climatització...