Castellano | Català | English
GESTIÓ INTEGRAL D'OBRES

 

Història i Experiència. A.G.O. / INDO.

Fundada el 1990 A.G.O. neix de la inquietud emprenedora i de la profunda experiència professional del Sr. Francisco José Ezquerro Bassmann, amb la vocació de ser una empresa constructora de servei global als sectors empresarial, industrial i comercial.

 

Al Febrer de 2009, A.G.O. adquireix la divisió d'interiorisme de la firma d'òptica Indo, el que suposa per a l'empresa reforçar el departament de disseny i la capacitat d'aprofundir en el mercat de la implantació, rehabilitació i reforma d'espais comercials en general, i més concretament en els sectors òptic – oftalmològic i farmacèutic, camps als que "Ago Interiorismo" té una gran penetració i un bagatge professional proper als 20 anys.

Blog en Wordpress Facebook Twitter Flickr Pinterest     Atenció al client: 902 103 254  |  e-mail: info@ago-construcciones.com    
A.G.O. Construcciones: Gestió integral de projectes. Reforma d'oficines, naus industrials, locals comercials, òptiques i farmàcies.    
Empresa especialitzada en reformes i construccions a Madrid, Barcelona i Sevilla: arquitectura, interiorisme, instal·lacions, climatització...