GESTIÓ INTEGRAL D'OBRES

 

Mobiliari d'Oficina

AGO ofereix solucions innovadores i de disseny, dirigides a clients d'àmbit nacional interessats en moblament d'espais de treball, despatxos, sales de reunions, recepcions i sales d'espera . Aquestes solucions vénen avalades per una experiència dilatada en els anys que ha estudiat detingudament la integració dels nostres productes en les diferents àrees i necessitats de qualsevol decoració ia qualsevol ambient .             

Amb 20 anys d'experiència , AGO està especialitzada en el disseny d'espais de treball, oferint solucions ràpides i eficaces a través d'una acurada selecció de mobiliari de la nostra fabricació , i complementat per firmes de reconegut prestigi internacional .  

Els nostres productes permeten crear diferents ambients i adaptar cadascuna de les necessitats dins de l'empresa, siguin de categoria professional, diferències departamentals o simplement decoratives. Així mateix tenim en compte tots aquells altres factors com són els nivells de lluminositat, volums, espais, etc .  

La nostra pròpia fabricació permet adaptar-nos a projectes personalitzats ja sigui per imatge corporativa, espai singular o arquitectura, permetent optimitzar al màxim les seves possibilitats, millorant la seva imatge i augmentant la seva qualitat i operativitat .  

A més sempre tindrà una estricta resposta en execució del projecte, lliurament de mobiliari, muntatge i servei post-venda .


Oficina 1

Oficina 2

Oficina 3

Oficina 4

Oficina 5

Oficina 6

Oficina 7

Oficina 8

Oficina 9

Oficina 10

Despatx 1

Despatx 2

Despatx 3

Despatx 4

Despatx 5

Sala de reunió 1

Sala de reunió 2

Sala de reunió 3

Sala de reunió 4

Sala de reunió 5

Sala de reunió 6

Recepcin

Sala d'Espera 1

Sala d'Espera 2

Sala d'Espera 3

Sala d'Espera 4
Blog en Wordpress Facebook Twitter Flickr Pinterest     Atenció al client: 902 103 254  |  e-mail: info@ago-construcciones.com
A.G.O. Construccions: Gestió integral de projectes. Reformes de oficines, naus industrials, locals comercials, òptiques y farmacies.
Empresa especialitzada en reformes i construccions a Madrid, Barcelona i Sevilla: arquitectura, interiorisme, instal·lacions, climatització ...